Allt helande är nåd och inget som vi kan ta för givet... vi kan bara överlämna oss åt Universums djupa intelligens och säga... Ske Din Vilja!


 

Shamansk healing avancerad: En kraftfull healingform där klienten får vara redo att arbeta hårt. En stor investering i dig själv, och något som kommer att påverka ditt liv på alla sätt. Vi behöver träffas och göra minst tre behandlingar så att en varaktig förändring möjliggörs. Behandlingen inleds med ett helande samtal där du delar om din livsvandring så att minnen och händelser som behöver helas får en möjlighet att komma upp till ytan. Du som skulle må bra av denna healing har troligtvis haft en mycket svår väg att vandra. Både i detta liv och i tidigare. Trauman som har samlats längs vägen. Jag överlåter mig till att vara en kanal och andevärlden arbetar direkt igenom mig. Arbetet sker alltid i största respekt, ödmjukhet och lyhördhet. Andevärlden tränger aldrig sig på och går över gränser som du sätter, utan hjälper bara till om du är redo.
Om du på något sätt medicinerar för depression eller dyl är detta tyvärr inget som passar dig. Du behöver att ha tillgång till alla dina känslor för att nå helande. Om så är fallet, passar den enkla shamanska healingformen dig bättre.  

Shamansk healing enkel: En något lättare form av Shamansk healing. Vi använder oss fortfarande av shamanska verktyg för att nå helande. Trumma, skallra, örter och rökelse... Gudinnan, Shamanguider, Kraftdjur, Naturväsen och Elementarväsen är verksamma i helandet. Denna behandling inleds också med samtal, som alla healingbehandlingar gör. Jag ser helst att du kan gå minst tre gånger men det går bra om du väljer att endast ta en healingbehandling. Passar dig som är nyfiken att kännna på det Shamanska helandet. Du kanske behöver hämta hem lite kraft för att kunna ta ett viktigt beslut som du har framför dig... få mod att lämna ett arbete eller att lämna en destruktiv relation... sträcka ner dina fötter i jorden en stund och få hjälp med att grunda dig... eller bara att ligga och gråta en stund till trummans slag och vara hållen av Moder Jords närvaro... Ett myckert vackert sätt att landa i mig själv och få perspektiv på min tillvaro. 

Själens Dunkla Natt- The Dark Night of The Soul: 
En 12 timmars trummresa för dig som befinner dig i djup akut krissituation.

Kanske har du nyligen... 

Fått ett sjukdomsbesked...
Ett dödsfall...
En separation...
Förlorat arbetet...
eller något annat som har vänt hela dig värld upp och ned...
Fått dig att tappa fotfästet helt och hållet...
Denna natt av helande och hållande är för Dig!

Denna natt har vuxit fram genom egna erfarenheter av djup smärta och en oändlig förtvivlan...
En längtan efter att få krypa ihop en stund och vara hållen och sedd i min smärta. Jag längtade enormt efter att få ligga vid en eld och att ha någon som trummar vid min sida. 
Ger mig en kopp varmt örtte...
Att vara hållen när ingen tröst finns att få...
Inga ord kan göra min smärta mindre...
Att ordlöst vaggas i Moder Jords famn... 

Inspirerad av mina älskade Guider så har vi skapat detta för dig... Du som behöver bortom ord...

Möts i solnedgång och avslutar i soluppgång...
12 timmar av Helande... 

Kristushealing: En mycket mjuk och kärleksfull healingbehandling. Vi bjuder in och arbetar med höga Kristusenergier som hjälper dig att förlåta. Kanske bär du på skuld som tynger dig... något som du har gjort... eller inte gjort...Då kan du behöva få hjälp med att se ur ett högre perspektiv och få en förståelse för att du alltid har gjort ditt allra bästa. Få hjälp att läka och omfamna det som har varit för att kunna gå vidare utan att anklaga dig själv om och om igen. Det kan också vara så att du bär på dömande och bitterhet mot vad någon annan har gjort eller inte gjort mot dig... sådant som håller dig fast och som tar din energi. Hindrar dig från att leva ett liv i lätthet, glädje och frid. Då ger denna healing dig en möjlighet att hela och förlåta för att kunna gå vidare på din livsvandring.

Andromedahealing: En mycket spännande healingform där vi arbetar tillsammans med systrar och bröder från Andromedagalaxen. Deras healingmetod behöver inledas med några veckors detox och rening eftersom de går in i dina celler och i ditt dna för att väcka minnen och kunskap om vem du är och vilka dina unika gåvor är. Från den dagen som du bestämmer dig att öppna upp för detta återuppväckande och du startar din detoxperiod börjar våra vänner att arbeta med dig. Så att du vid själva healingtillfället är ren och öppen för deras behandling. Så om du känner dig lockad av Andromedas arbete och är nyfiken på att veta mer om dig själv... längtar efter något som du inte riktigt kan sätta ord på... få dina celler vibrerende av ljus... öppna nya dörrar till vem du verkligen är... Ja, då kanske detta är något för just dig!  

Reikibehandling: En underbar healingmetod som fyller på dig med kraft, energi och villkorslös kärlek. Min upplevelse är att den ger dig precis det som du behöver för stunden. Jag själv får mycket energi och glädje när jag arbetar med Reikienergierna på mig själv. Du ligger på behandlingsbänken och tar emot healingen som strömmar genom mina händer till de platser i dig som behöver det allra bäst. En utmärkt behandling för dig som är i situation av utbrändhet och kronisk trötthet. Som att ligga på en varm strand och bada i solsken. Passar även dig som på ett mjukt sätt vill frigöra blockeringar i kropp och själ för att höja ditt medvetande och välbefinnande. Jag tycker att denna healing passar alla människor i alla lägen. Förvånande kraftfull på ett väldigt mjukt och behagligt sätt.