Välkommen till "The Temple of Power"!

Vad fint att just Du har hittat hit!
... är det något som vi kan hjälpa Dig med...?
Lämna Dina tankar...
andas...
lyssna... vad är Ditt hjärtas längtan...?
Omfamna Dig själv i allra största respekt för den väg som Du har vandrat... Alltså på riktigt! Lyssna! Du är helt UNIK!! Och Du har en alldeles speciell plats i den här tillvaron oavsett vad Du tycker om dig själv!   
Vi lämnar Dig där...
Men kom ihåg!
Glöm inte bort att lyssna...!

. Detta har vi att erbjuda er...

*Kundaliniyogaklasser
*Meditationsgrupper
*Healing
*Reikibehandlingar
*Ceremonier
*Utesittningar
*Trumresor
*Reningsarbeten
*"The Breath of the Dragon" - djupgående transformationsresa

 

Kundaliniyoga: Är en mysterium... på så sätt... att med mycket enkla rörelser, andningstekniker, lätt mantra sång och meditation kan du må så mycket bättre.Enkla metoder som skapar stor förändring. Jag har stor respekt och ödmjukhet inför dessa urgamla tekniker och inför den kunskapen om hur vi människor fungerar till kropp och själ. Jag anser att Kundaliniyoga verkligen behövs i vårt samhälle idag där vi är hårt drivna av högt tempo och där vi i de flesta fall är kontrollerade av våra tankar. Värk och smärta i kroppen, sömnlöshet, stress, urbrändhet, diverse sjukdomar, oro... ja, listan kan göras lång över helt vanligt förekommande utmaningar som många ställs inför. Jag rekommenderar dig varmt att prova på Kundaliniyoga! Jag erbjuder kurser där vi arbetar med att höja medvetenheten på alla plan. Ett Kundaliniyogapass består utav intoning, uppvärmning, olika fysiska rörelser och andningsövningar, meditation, avslappning och uttoning. En klass passar för alla. Det går att anpassa rörelserna efter individuella behov. Kundalinimagi som förändrar där det behövs förändring... frigör blockeringar och öppnar upp för livsenergin att flöda genom ditt system. Men framför allt... så hjälper yogan till med att stärka självkänslan så att det blir lättare att lyssna till dina drömmar, din längtan, dina behov och därigenom ökad respekt för dig själv, för andra och för allt levande.

Healing: Vi erbjuder flera olika healingbehandlingar beroende av vad just du behöver. Antingen så känner du själv vad du behöver och vad som kallar på dig, eller så kan vi rekommendera dig om vad vi tror skulle passa bäst för ditt allra högsta bästa. Det finns behandlingar från 60min upp till 12tim. Se separat flik på denna sidan under healing.

Meditationsgruppen: En klass där vi kommer att fördjupa oss i stillhet och närvaro. Jag kommer att med olika meditationstekniker visa vägen och ge dig verktyg att kunna söka frid och avslapping. Vi kommer att använda oss av både Yogiska-och Shamanska tekniker så att du sedan kan välja vad som passar bäst för dig. Min intention är att forma ett pass som hjälper dig att slappna av... att släppa på spänningar... kunna andas djupare och långsammare... lämna dina tankar för en stund och ta plats i din kropp... så att du sedan kan gå tillbaka ut i din vardag och känna dig lita mer samlad, tillfreds, fridfull och avslappnad. 

Reikibehandling: Se separat flik på denna sida under Healing.

Ceremonier: Vi arbetar med att utforma ceremonier både enskilt och i grupp. Allt från enklare månvandringar där vi i grupp samlas kring lägerelden och firar livet på olika sätt, till enskilda ceremonier som stärker och tydliggör att en fas går över i en annan och även stora ceremonier i livets avgörande händelser såsom födsel, död och bröllop. Ceremonier och ritualer är kraftfulla verktyg som vi har tillgång till om vi vill.... De återkopplar oss till vårt sanna ursprung och stärker kontakten med allt levande. De ger liv, glädje, och kraft som vi sedan tar med oss på vår vandring genom livet. Öppnar upp för mer ovillkorlig kärlek och respekt för dig själv och andra. Se separat flik på denna sida under Ceremonier.  

Utesittning: Är ett fantastiskt verktyg och arbetssätt för att få kontakt med de djupare delarna av dig själv som sällan kommer till uttryck i vardagens brus. Under tre dygn, 72 timmar, sitter vi ute i skogen. Vi stänger av alla flyktvägar iform utav mat, nikotin, alkohol, mobiler, böcker, rörelse, sömn (i den mån det går) och blir hänvisade till oss själva och kontakten med Universums vibrerande närvaro. Välkomnar alla känslor och låter dem skaka om oss för att kunna möta det som finns på andra sidan av oro, rastlöshet, ångest, rädslor, sorg, vrede, apati, ensamhet... Ett väldigt roligt och kraftfullt arbetssätt! Det krävs lite mod men på andra sidan får du din belöning... Ja, den belöningen vet vi aldrig vad den består utav men är alltid en gåva till vårt allra Högsta Bästa. Vi samlas på torsdag eftermiddag vid 15.00 och vandrar ut i skogen till den plats som blir vårt basläger. Skapar cirkeln och genomgår en reningsprocess, gör åkallan och tänder den heliga elden. Vi gör sedan en djupgående delning och sätter intentionen för utesittningen. När allt är klart sänds ni ut i skogen för att finna den plats som skall bli ditt hem de närmaste dygnen. Vid varje solnedgång kommer ni sedan att kallas till elden för delning och transformationsarbete. Utesittningen avslutas vid elden 15.00 på söndagen. Du behöver vara i god fysisk och psykisk kondition för att kunna tillgodogöra dig detta arbete på bästa sätt. Är detta äventyr något som kallar på dig...?

Trumresa: Ett arbetssätt att "resa" i ditt inre. Att få kontakt med delar i dig själv som du kanske har gömt undan och glömt bort. Med trummans, fantasins och andevärldens hjälp utforskar vi olika dimensioner av livet. En trumresa kan ge en ökad förståelse för vem du är och för din valda livsväg.... eller så blir det en skön vägledd meditation. Du styr själv hur djupt du vill komma under din trumresa beroende på vad du är redo att möta och se i dig själv. Vi har enklare trumresor ibland på månceremonierna och det kommer även att vävas in en del trumresor i meditationsgruppen och vi erbjuder en 12 timmars enskild trumresa i helande syfte. se vidare under Healing på denna sida.

Reningsarbeten: I dessa arbeten arbetar vi med att rena och rensa ifrån destruktiva energier. Både av platser, byggnader och personer som bär på tunga energier. Vid platser och byggnader behövs det oftast bara ett tillfälle men vid utdrivning hos enskilda personer behövs det åtminstone tre behandlingar för att skapa ett varaktig fridfull miljö hos individen. Detta arbete görs enbart i godkännande av personen i fråga. Destruktiva energier har sin funktion och släpper bara sitt grepp om du är helt övertygad om att du är redo att släppa taget om dem. Inget att vara orolig eller rädd för... det är bara energier på olika nivåer. Ungefär som att ibland behöver vi göra en ordentlig storstädning i vårt hem och åka till soptippen för att slänga sådant som vi inte vill ha längre. Samma med oss... detta kan vara energier som vi har burit med oss generationer bakåt och som faktiskt har hjälpt oss ibland, men som inte gagnar vårt allra Högsta Bästa längre. Jag och mina Guider hjälper dig att göra en "storstädning" både i det som du bär med dig och i de energier som kommer utifrån.

The Breath of the Dragon- en djupgående transformationsresa: Något för dig som redan har gått några varv med din självläkning. Troligtvis arbetar du med människor på olika sätt... en hjälpare och ljusarbetare. 90 dagars intensivt transformationsarbete för dig som känner att du inte kommer "loss". Du vet att du är redo att kliva upp i högre dimensioner men du hindrar dig själv... Får inte någon struktur på mat, träning, regelbundet andligt arbete mm utan har fastnat i att hjälpa andra mer än dig själv. Under dessa 90 dagar kommer vi intensivt att arbeta med det som håller dig fast... du själv, dina mönster och beteenden samt även arbeta med yttre energier som vill hindra dig från att ställa dig i din fulla kraft och skapa förändring fullt ut. Vi kommer att ha kontakt varje morgon 05.00 för att inleda dagens arbete, och träffas för diverse arbeten och delningar varannan vecka. Under detta transformationsarbete kommer du även få tre healingbehandlingar formade efter dina behov. Vi avslutar transformationsresan med en natts utesittning och en ceremoni i soluppgången för att hedra arbetet som har gjorts under dessa 90 dagar. För dig som behöver stöd och hjälp med att kliva ner och hämta upp urkraften för att sedan stiga upp till nya dimensioner. Vi har inte tid att vänta längre... Det är NU som vi behövs!